Życzenia Wielkanocne 2019-04-20

Kościan, Wielkanoc 2019 r.

„Życie nie składa się z wielkich poświęceń i obowiązków,

Ale z drobiazgów.

Uśmiechy i życzliwość rozdawane na co dzień są tym,

Co zdobywa i zatrzymuje serca i zapewnia pocieszenie”

Humphrey Davy

Drogie Koleżanki i Koledzy!

Niech te Święta Wielkanocne będą dla nas pełne uśmiechu i życzliwości. Starajmy się pamiętać, że jesteśmy jedni dla drugich pielgrzymami, którzy różnymi drogami zdążają w trudzie na to samo spotkanie.

Niech te Święta będą tym, czego nam potrzeba - niech po prostu pozwolą nam być w gronie ukochanych. Niech ożywią to, co w nas uśpione, pozwolą spojrzeć w głębię naszej duszy i cieszyć się każdą chwilą.

Tego świątecznego radosnego „Alleluja”

Życzy

Zarząd Stowarzyszenia SAGiL